WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR VAKMENSEN!

WERKEN BIJ WESSELS BOUWGROEP


Wessels Bouwgroep is een specialistisch bedrijf dat zich vooral bezig houdt met het ontwikkelen van concepten voor gevel- en daktechniek en het afwerken van de buitenschil om leef comfort en veiligheid voor bewoners te verbeteren. We bestaan al ruim 50 jaar en hebben alle kennis en materieel in huis om ervoor te zorgen dat onze klanten een vast en betrouwbaar aanspreekpunt hebben bij het (af)bouwen en renoveren van de buitenschil.

OPEN SOLLICITATIE?

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie!

open sollicitatie

Solliciteren in 5 simpele stappen

1. Jouw sollicitatie

Stuur je korte sollicitatie, voorzien van CV, per mail naar ons toe. Dit kan ook rechtstreeks via deze website. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 1 week hoor je van ons of wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2. Eerste kennismaking

Wij nodigen je uit voor een eerste kennismakingsgesprek bij Wessels Bouwgroep. Na dit gesprek kijken we hoe we verder gaan. Is het gesprek positief, dan nodigen wij je graag uit voor een tweede gesprek.

3. Vervolg gesprek

Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan gaan we in het tweede gesprek verder in op de inhoud van de functie, onze organisatie en het team.

4. Contractvoorstel

Vaak zijn 2 gesprekken genoeg om te kijken of er een match is. Klikt het goed? Onze afdeling HRM maakt een afspraak met je om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

5. Welkom bij Wessels Bouwgroep!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan bij Wessels Bouwgroep! Je nieuwe baan zal starten met een inwerktraject waarbij je kennis maakt met je collega’s en jouw takenpakket.

Geinteresseerd in één van onze vacatures, of open solliciteren?

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wessels Bouwgroep
Koningslinde 28
7131MP Lichtenvoorde
info@wesselsbouwgroep.nl
0544 – 375 647


    Velden met een '*' zijn verplicht in te vullen


    Geslacht
    Geboortedatum*


    Upload CV
    Upload sollicitatiebrief